Licht, Liefde, Vrede en Kracht, dat is waar de Wereld naar smacht.

Je geborgen voelen bij elkaar en veilig zijn in ’t nieuwe jaar.

Bij onszelf begint de verandering door niet mee te gaan in negatief denken.

Maar voor positief te gaan, en Liefde te schenken.

Durf naar jezelf te kijken, heb jezelf lief en waar nodig je te bezinnen.

Dan zal Licht en Liefde -de vredeskracht- alles overwinnen.

Al wat je geeft, je ook vergaard, een gezegde dat nooit verjaard.

Een gezegend en warm Kerstfeest en een gezond en Liefdevol 2018.

Liefs Simon en Elly


Met kerst vieren we de geboorte van Jezus, maar Jezus zegt dat hoeft niet, alstublieft wordt wakker mensen, het is misschien iets heel nieuws wat wij u brengen, maar wordt wakker. Wat het feest is en inhoudt, is de geboorte van de Christus in de mens, te allen tijden geweest en zal altijd zijn. Lees de Profetie.

* Profetie vervolg (Kerstverhaal voor alle tijden) vervolg

* Cursussen 2018 - 2019
U kunt zich nu inschrijven voor de cursussen die in seizoen 2018-2019 gepland zijn met startdata:

  • Intuitieve Ontwikkeling 2
maandag 10 september 2018
  • Intuïtieve Ontwikkeling 3
maandag 17 september 2018
  • Voetreflex
woensdag 3 oktober 2018 - VERVALLEN
  • Intuïtieve Ontwikkeling 1
donderdag 18* oktober 2018 - VERVALLEN
  • Meditatie 2
donderdag 17 januari 2019
  • Esoterie 3
maandag 28 januari 2019
  • Mandala Tekenen
weekend 23 februari 2019
  • Spiritueel Genezen 1 (basis)
weekend 9 maart 2019
  • Tarot
weekend 6 april 2019
    * gewijzigde startdatum


-------------------------------- Nieuws ------------------------------

Spiritueel 2019 !!
Het bestuur en Raad van Toezicht wensen alle donateurs, cursisten en belangstellenden een heel voorspoedig, gezond en spiritueel 2019 !!

Startdatum cursus Intuïtieve Ontwikkeling 1 - verplaatst naar seizoen 2019-2020

De startdatum van de cursus Intuïtieve Ontwikkeling 1 is gewijzigd van donderdag 4 oktober naar donderdag 18 oktober.
Echter helaas heeft deze wijziging onvoldoende aanmeldingen opgeleverd en is de cursus verplaatst naar het volgende seizoen.
Inschrijven

Opening nieuwe seizoen 2018-2019 Espirit - 4 september 2018
Spiritueel centrum “Espirit” opent haar seizoen op dinsdag 4 september 2018 met waarnemingen met bloemen door Ria Groothuijse. Ria zal deze avond mooie boodschappen doorgeven vanuit die andere wereld via de door u meegebrachte bloemen.
Aanvang 20.00 uur. Hoek van het IJ 29, Lelystad. Entree € 7,50

Cursusprogramma 2018-2019 en agenda Openbare avonden 2018-2019 gepubliceerd
Espirit heeft het cursusprogramma en een gevarieerde agenda Openbare avonden voor het seizoen 2018-2019 gepubliceerd. Zie de pagina 'Cursussen dit seizoen' en de pagina 'Programma'.


Nieuwe startdatum Meditatie 1 (basis) - 5 februari 2018
Voor deze cursus, welke start op 5 februari 2018 (nieuwe startdatum) en uit 6 avonden bestaat, zijn nog plaatsen beschikbaar !!
Inschrijven

Consulten- en Info-avond - 30 januari 2018

Dit is een kans voor een ieder om nader kennis te maken met ons centrum Espirit. Op deze avond kunt u terecht voor consulten, advies, informatie of gewoon voor een praatje. De diverse eigen mediums werken via foto’s, voorwerpen, tarotkaarten, portrettekeningen en waarnemingen direct vanuit de Geest, maar u kunt ook terecht voor een spirituele Healing of een Voetreflexbehandeling. De volgende disciplines zijn beschikbaar:
- Ellen de Vré – Spirituele genezing
Dit is de oudste geneeswijze van de wereld en wordt ook weer de geneeswijze voor de nieuwe tijd. Kosmische Liefdesenergie die helend werkt op alle vlakken zowel Geestelijk als Lichamelijk. Heeft u last van spanningen, hoofdpijn, rugklachten, etc. het maakt niet uit, dan is dit zeker iets voor u om hiermee kennis te maken. Ellen is al vele jaren een mooi spiritueel genezeres en heeft al vele mensen mogen helpen.
- Charlotte Bakker – Waarnemingen via portrettekeningen
Charlotte maakt terplekke een persoonlijke portrettekening van u, vol van kleur en energie, met daarbij een mooie boodschap of ze zal een waarneming doen via haar eigen gemaakte tekeningen.
- Marjolein Versteege – Tarotkaarten
Marjolein werkt met de Tarotkaarten die verbonden zijn met de oude Kabbala. Heeft u een vraag, wilt u inzicht krijgen over een bepaalde situatie in uw leven. Via de prachtige Tarotkaarten zal Marjolein u een zetje in de rug geven.
- Anna Stoffer – directe waarnemingen
Anna Stoffer zal waarnemen direct vanuit de geest. U kunt uw vraag stellen, zonder voorwerp of foto zal Anna u duidelijkheid geven
- Marjon Kuik – Psychometrie
Via een voorwerp, foto of een bloem. Stel uw vraag, Marjon kan u helpen om duidelijkheid te krijgen met een bepaalde situatie. U mag 1 foto of voorwerp meenemen.

- Astrid van der Kolk - Voetreflexbehandeling
De reflexzones in de voeten zijn verbonden met de organen in het lichaam d.m.v. zenuwbanen en meridianen. Door massage en druk op de reflexpunten komt er een betere doorbloeding en energiestroom op gang en kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven.


Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.

Aanvang 19.30 uur. De kosten van een consult bedragen € 10,-.

 

Cursusprogramma 2017-2018 en agenda Openbare avonden 2017-2018 gepubliceerd
Espirit heeft het cursusprogramma en een gevarieerde agenda Openbare avonden voor het seizoen 2017-2018 gepubliceerd. Zie de pagina 'Cursussen dit seizoen' en de pagina 'Programma'.

Sluitingsavond met numerologie en auratekeningen - 30 mei 2017
Espirit sluit dit seizoen af met een prachtige avond met Elly en Simon Breed. Elly zal deze avond waarnemingen en boodschappen doorgeven via de numerologie. Simon Breed zal deze avond persoonlijke waarnemingen doen via die avond door hem gemaakte auratekeningen.
Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 20.00 uur. Entree € 5,50 (voor donateurs) en € 7,50 voor bezoekers.
Het centrum is geopend vanaf 19.15 uur.


Extra informatie en consulten avond - 2 mei 2017
De lezing van Marlijn Kooistra, die gepland stond op 2 mei, is komen te vervallen en hiervoor is in de plaats een extra consulten- en infoavond ingepland.
Kom nader kennis maken met ons centrum Espirit. Op deze avond kunt u terecht voor consulten, advies en informatie. De diverse eigen mediums werken via foto’s, voorwerpen, tarotkaarten en numerologie, maar u kunt ook terecht voor een Healing. De volgende disciplines zijn beschikbaar:
- Ellen de Vré – Spirituele genezing
Dit is de oudste geneeswijze van de wereld en wordt ook weer de geneeswijze voor de nieuwe tijd. Kosmische Liefdesenergie die helend werkt op alle vlakken zowel Geestelijk als Lichamelijk. Heeft u last van spanningen, hoofdpijn, rugklachten, etc. het maakt niet uit, dan is dit zeker iets voor u om hiermee kennis te maken. Ellen is al vele jaren een mooi spiritueel genezeres en heeft al vele mensen mogen helpen.
- Charlotte Bakker – Waarnemingen via eigen gemaakte tekeningen
Charlotte tekent al vele jaren inspiratief. Prachtige gekleurde tekeningen, vol energieën die de mens een steuntje in de rug geven en een stukje heling. Via deze tekeningen zal Charlotte u inzicht in uw leven geven.
- Marjolein Versteege – Tarotkaarten
Marjolein werkt met de Tarotkaarten die verbonden zijn met de oude Kabbala. Heeft u een vraag, wilt u inzicht krijgen over een bepaalde situatie in uw leven, via de prachtige Tarotkaarten zal Marjolein u een zetje in de rug geven.
- Birgitta Hogenbirk – Numerologie
Heeft u het gevoel dat u steeds tegen hetzelfde aanloopt tijdens uw leven, hoe komt dat nou, is dit karma ? U krijgt inzicht in uw eigen leven, wie ben ik en waarom ben ik hier op aarde. Birgitta zal via de Numerologie (leer van de getallen verbonden met de oude Kabbala) aangeven wat uw Lotsbestemming of Karma is.
- Marjon Kuik – Psychometrie
Via een voorwerp, foto of een bloem. Stel uw vraag, Marjon kan u helpen om duidelijkheid te krijgen met een bepaalde situatie. U mag 1 foto of voorwerp meenemen.

Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 19.30 uur. De kosten van een consult bedragen € 10,-.
Het centrum is geopend vanaf 19.15 uur.


Nieuwe startdatum cursus Tarot

De cursus Tarot, was gepland in het weekend van moederdag, is verplaatst naar:

- weekend zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2017.

- maandag 15 mei 2017

- maandag 22 mei 2017

Chi Neng Qigong door Sandra Ruben - 21 maart 2017

Chi Neng Qigong is een Chinese meditatieve bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. De eenvoudige oefeningen stimuleren uw levensenergie en maken dat u ontspannen en krachtig in het middelpunt van uw eigen leven kunt staan. Ze zijn effectief en eenvoudig en geschikt voor jong en oud om gezond te worden en te blijven met een verrassend snel resultaat. Het bijzondere ervan is dat u leert de energie van de natuur te benutten, niet alleen voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. De oefeningen maken u ontspannen en krachtig. Het draait om het laten stromen van de levensenergie (ook wel chi of qi genoemd) en op die manier de balans in lichaam en geest te herstellen en te bevorderen.

Sandra is een professionele instructrice die al vele jaren workshops Chi Neng Qigong geeft in bedrijven, gemeentes en privé. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht in onze westerse wereld gegeven aan deze bewegingsleer, zowel via tijdschriften als via de tv. Vanavond geeft Sandra verdere uitleg over Chi Neng Qigong en gaat u het ook zelf beoefenen.

Haar motto is: Lichaam ontspannen en geest stabiel. Geest ontspannen en lichaam stabiel.

Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.

Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,50 (donateurs € 5,50).

Mocht u interesse hebben in een workshop of een cursus Chi Neng Oigong n.a.v. deze avond kunt u zich hiervoor aanmelden via herman.kuik@espirit.nl of telefonisch via 0321-382025

 

 

   

© 2014 Spiritueel Centrum Espirit, Lelystad. Alle rechten voorbehouden.