Donateurschap

Als Stichting zijn we afhankelijk van donaties en de inkomsten van de openbare avonden. Je kan donateur worden voor een vast bedrag per jaar. Als je je aanmeld dan rekenen wij op je donatie totdat je zelf, schriftelijk, je donateurschap beëindigt.

Als donateur ontvang je korting op de entreeprijzen, cursussen, heb je toegang tot besloten bijeenkomsten, en ontvang je onze nieuwsbrief.

Het donateurschap bij Espirit kost € 25,00 per kalenderjaar.
Voor een huisgenoot op hetzelfde adres is de bijdrage € 22,00 per kalenderjaar.
Betaling bij voorkeur via een automatische incasso, waarvoor onze dank!

Je kunt er ook voor kiezen om Espirit te steunen zonder dat je een donateurschap aangaat. Je gift ontvangen we graag, het bedrag kan je overmaken op rekeningnummer NL38 INGB 0000 7541 90 ten name van Stichting Espirit, Lelystad

Ook kan je voor een vast bedrag per jaar begunstiger worden. Dan ondersteun je ons werk zonder gebruik te maken van alles wat het centrum te bieden heeft. Het minimale bedrag voor een begunstiger is € 20,00 per jaar.


Eén van onze doelstellingen is om de entree- en cursusprijzen laag te houden, zodat iedereen het centrum kan bezoeken of een cursus kan volgen. Alle donaties en giften worden gebruikt voor het onderhoud, de aankleding en de vaste lasten van het centrum, betaling van ingehuurde mediums en docenten en het uitdragen van bewustwording.


Aanmelden voor het donateurschap of begunstiging.


Heb je een financiële meevaller en wil je Espirit daarin laten delen, dan kan je een éénmalige gift doen op rekening NL38 INGB 0000 7541 90 t.n.v. Stichting Espirit, Lelystad.
Je kan Espirit ook steunen door een schenking, erfstelling of legaat. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze nieuwsbrief verschijnt minimaal 1 x per jaar, of vaker, als daar aanleiding toe is. In juli of augustus ontvangen alle donateurs het programma voor het nieuwe seizoen, digitaal of per post.  Het is ook gratis verkrijgbaar in ons centrum voor bezoekers en andere belangstellenden.

Reglement

Voor de voorwaarden van het donateurschap klik hier