Annulering genezingsavond 13 februari 2024

Lieve mensen,

Helaas moeten we de genezingsavond op 13 februari met Jeroen Nijland annuleren.

Onze volgende avond is op 27 februari: Numerlogie

Wijziging locatie avonden

oktober 2023

Met ingang van 24 oktober organiseren we onze avonden in Buurt Centrum de Bever, Voorstraat 313, 8226 KB te Lelystad.
Dit buurtcentrum geeft ons iets meer flexibiliteit in de datum en de tijden, dus we hopen hier weer fijne avonden voor jullie te organiseren.

 

Start nieuwe seizoen

 sept 2023

Het bestuur heeft een mooi nieuw programma samengesteld, deze staat per heden op de website. de donateurs hebben deze ook per mail ontvangen.
We starten de openingsavond op dinsdag 26 september met psychometrie Foto’s en Voorwerpen door Gertien van de Gracht. Je mag 1 foto of voorwerp meenemen.
Nieuw dit seizoen zijn de diverse workshops die maandelijks verzorgd worden door Elly met assistentie van Birgitta, verdere info hierover volgt nog. 
Deze workshops zijn ook openbaar en voor een ieder toegankelijk, dus hiervoor gelden ook dezelfde entreeprijzen en aanvang van de avond.

 

Alle openbare avonden (behalve Kerst) zijn weer op dezelfde locatie de “Hanzeborg”, Koningsbergenstraat 201A, Lelystad.

De zaal is open vanaf 19.15 en we starten de avond om 19.45 uur en eindigen rond 21.45 uur, dit i.v.m. huur van de zaal.

De entreeprijs is € 6,- p.p. en € 10,- per 2 personen, incl. koffie of thee. Er kan contant betaald worden of via de QR code.

 Meer info bij het 
secretariaat op telefoonnummer 036 - 5366094

 

 

Ontwikkelingen Espirit

 Lieve mensen, vrienden van Espirit,

Na de zomerstop gaat het nieuwe seizoen weer van start. Dit zal anders gaan dan verwacht of dat we gewend zijn. Door omstandigheden gaat ons Spiritueel Centrum aan de Hoek van ‘t IJ 29 in Lelystad sluiten. Dit is intens voor het bestuur de donateurs, onze cursisten, maar zeker ook voor alle bezoekers van onze openbare avonden.

Het nieuwe bestuur zal met Gods hulp en goede moed de Stichting Espirit voor Spirituele en Intuitieve bewustwording voortzetten, maar op een andere wijze, niet meer vanuit ons vertrouwde centrum. Over dit alles wordt u nader bericht.

Maar voor nu gaat het nieuwe bestuur onder leiding van de voorzitter en oprichtster, en Spiritueel leidster Elly Breed het huidige centrum liefdevol afronden voor allen die haar in het hart hebben gesloten.

Stichting Espirit blijft bestaan van waaruit gaandeweg weer mooie dingen mogen ontspruiten, die de mens zullen helpen in deze chaotische tijden van ommekeer. Wij wensen je mooie en sfeervolle bijeenkomsten toe en bevelen zeker onze 3 openbare avonden aan met mediums en genezers die werken vanuit hun hart, verbonden met Gods liefde en de kosmos.

Wij zullen u graag begroeten en ontmoeten.


Met een liefdevolle groet vanuit het bestuur,

Elly Breed

 

 

Bestuurswisseling per 01-06-2022


Per juni 2022 heeft een wisseling van het bestuur plaatsgevonden. Marjon Kuik is gestopt als voorzitter, Herman Kuik is gestopt als penningmeester en 
Birgitta Hogenbirk is gestopt als vice-voorzitter.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Elly Breed - voorzitter
Simon Breed - penningmeester
Birgitta Hoegnbirk - secretaris
Shirley de Ruiter - 2e penningmeester

Wij danken Marjon en Herman voor hun jarenlange inzet voor Espirit.